Pálya

12/24óra bringa

Időpont: Az eseményt 2015-ben nem rendezzük meg.

Helyszín: Kiskunlacháza, Repülőtér

MEGKÖZELÍTÉS

Budapestről:

Az 51-es úton a 23-as km-nél körforgalmat építenek, ezért a javasolt megközelítés a 22-es km  szelvény után a Taksonyi elágazásnál Bugyi felé, majd az elkerülő úton Kiskunlacháza irányába. A repülőtér bejáratát balra találod.

Dunántúlról: Dunaföldvári Duna hídon át, Soltnál Budapest (Észak) felé (Solttól 45 km) vagy: M9-es Dunahídon át Kalocsa/Budapest felé az 51-es úton (100 km)

Kecskemét, M5 felöl:

M5-ösön vagy 5-ösön Dabasig, majd Bugyin át Kiskunlacházára (az út a repülőtérhez megy, Dabastól 28 km)

GPS KOORDINÁTÁK

N 47 11.200- E 19 03.930 (link: http://goo.gl/maps/EFzA7)

HELYSZÍNRAJZ 24ora_helyszinrajz2015

PÁLYA

12/24óra bringa, görkori, görsí pálya
Az útvonal a kiskunlacházi Repülőtér beton kifutóján egy 7 km-es, forgalom elől elzárt pályán kerül kijelölésre. A pálya szélessége a legkeskenyebb részen 6 m, a legszélesebb részén 45 m.
A pályán szintkülönbség nincs. Az útvonalat szalagozás, bójázás valamint pályabírók biztosítják. Éjszaka a váltózóna, a célegyenes és a kanyarok lesznek kivilágításra. Az útvonalra jelzőfényeket helyezünk ki.

SZÁLLÁS, PARKOLÁS

A váltózónák mögötti területen van lehetőség sátrazni. A sátorhelyek elfoglalása, érkezési sorrendben történik.

Tilos tüzet rakni a repülőtér egész területén! Sütésre csak az arra kijelölt betonos területen van lehetőség. Szemetet csak az arra kijelölt tárolókban szabad elhelyezni.

Parkolás résztvevőknek:

Indulók sátraik mellett parkolhatnak (egyéni indulók 1 autóval, párosok 1 autóval, csapatok 2 autóval). A többi jármű a kijelölt parkolóban, parkolhat. A parkoló kártyákat a regisztrációs csomaggal együtt tudod átvenni. A Parkolókártya átvételéig kérjük a szurkolói parkolót használd.

Parkolás szurkolóknak:

A szurkolók, látogatók a repülőtér bejárata után kialakított látogatói parkolót használhatják ingyenesen. A sátrakért, a járművekért és a bennük elhelyezett értékekért a rendező felelősséget nem vállal.