Nevezés online

A 24 óra BRINGA eseményre néhány kattintással benevezhetsz az eseményt szervező BSI online rendszerének segítségével!

Határidő: Az eseményt 2015-ben nem rendezzük meg.

Rövid regisztráció után nevezésedet leadhatod az eseményt szervező BSI online nevezési rendszerén keresztül is. Biztonságos rendszer, évente közel 50.000 résztvevőnk nevez ilyen módon.  A nevezési díj kifizetését bárhonnan elintézheted Visa, Visa Electron, MasterCard, MaestroCard vagy American Express kártyákkal.

Kezdhetjük?

Ha már neveztél a BSI valamelyik korábbi eseményére online, akkor nem kell mást tenned, mint bejelentkezni, kiválasztani a 24 óra bringa eseményt, és bankkártyád segítségével a szokásos módon teljesíteni a fizetést.

Fontos! Amennyiben a nevezési díjad az online nevezés napján 24:00-ig nem kerül kifizetésre – nevezésed törlődik!

TOVÁBB AZ ONLINE REGISZTRÁCIÓS FELÜLETRE>>

Ha még nem jártál ezen az oldalon korábban, válaszd az “először járok itt, ezért regisztrálok most!” gombot! Pár kattintás, és máris beléphetsz az online nevezési rendszerünkbe. Sikeres regisztráció után jelentkezz be, válaszd ki a 24 óra bringa eseményt, és bankkártyád segítségével a szokásos módon teljesíteni a fizetést.

Fontos, hogy a rendszerben helyesen szerepeljen az emailcímed, mert jelentkezésed sikerességéről erre a címre küldjük a visszaigazoló levelünket.  A visszaigazoló levélben szereplő kódra szükséged lesz, amennyiben eszközös órára szeretnél jelentkezni.

Online rendszerrel kapcsolatos problémádat itt jelezheted:

BSI Nevezési Iroda

Tel: (06 1) 220 82 11, 06 20 965 1966

Fax: (06 1) 273 0936

E-mail: nevezes@futanet.hu